Reizigersvaccinaties

Niets is mooier dan een verre, avontuurlijke reis. Nieuwe landen, vreemde culturen, boeiende mensen: ze zijn een verrijking voor de geest. Het lichaam vraagt echter om voorbereiding. Niemand wil ziek worden op reis of na terugkeer in Nederland.

Goede voorlichting, vaccinaties, malariapillen, anti muggen spray, geïmpregneerde klamboes, ORS, eerste hulp kitjes. Voor dit alles kunt u terecht bij de huisartspraktijken van Azalea.
 
De Reisdokter is een sinds 2002 bestaande en erkende vaccinatie-instelling, die gevestigd is in de Azalea praktijken. Speciaal hiervoor opgeleide assistentes en huisartsen geven u juiste voorlichting en goede adviezen, afgestemd op uw reis en reisomstandigheden, leeftijd en gezondheid.

U maakt simpelweg een afspraak op de praktijk van uw keuze via www.dereisdokter.nl. Daar vindt u ook meer informatie over De Reisdokter en de prijzen van de vaccinaties. Alle vaccins zijn op voorraad, u kunt pinnen en u krijgt een internationaal bewijs van inenting mee en een factuur. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een erkende vaccinatie instelling zoals De Reisdokter.
 
De Reisdokter wordt geleid door Ronald Hulsebosch, huisarts in het Medisch Centrum Loudon. Hij heeft als doorgewinterd expeditiearts grote ervaring met preventie en behandeling van exotische ziektes.

Geniet van uw verre reis en blijf gezond met de hulp van uw huisarts en De Reisdokter!

< terug naar vaccinaties