Medische Keuringen

Hypotheekkeuring

medische-keuringenDe keuring bestaat uit het invullen van een vragenlijst over uw gezondheid. De arts zal vervolgens een lichamelijk onderzoek verrichten waarbij onder andere hart, longen en buik worden onderzocht. Meestal verlangt uw verzekeringsmaatschappij tevens een bloed en/of urine onderzoek. De keuringsarts zal daarom ook wat bloed bij u afnemen en u vragen om een potje urine. De keuring duurt 30 tot 60 minuten.

Deze keuring wordt naast de standaard keuring uitgebreid met aanvullend onderzoek. Het bloed en urine onderzoek is uitgebreider dan bij de standaard huisartskeuring. Tevens is er vaak een rust ECG nodig en wordt de cliënt in sommige gevallen doorverwezen voor een inspanningstest, of een röntgenfoto van hart en longen. Het rust ECG kan op onze locatie plaatsvinden.

Maak een afspraak via artsenkeuring.nl.

Rijbewijskeuring

rijbewijskeuring-denhaagKleinrijbewijs (B)
Als u de leeftijd van 70 jaar heeft bereikt of kampt met gezondheidsbeperkingen moet u medisch worden gekeurd. Dat geldt ook voor elke volgende verlenging (5 jaar).

Wat moet u meenemen?
– Een eigen verklaring van het CBR, deze is verkrijgbaar bij het CBR of gemeentehuis.
– Potje verse urine en een identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs
– Eventuele medicijnen
– Indien brildragend, bril meenemen. Indien lenzen, vloeistof + lenzenhouder meenemen.

TIP! Bezoek voor de keuring aan een opticien voor controle aan de ogen kan een eventuele herkeuring voorkomen!

Nog meer vragen?
Voor meer informatie kunt u terecht bij het CBR in Eindhoven.
Telefoonnummer: 040-250 28 02.
website: http://www.cbr.nl

Maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Azalea praktijk.

Duikkeuring

duikkeuring-denhaagSportduiken is niet gevaarlijk, maar sportduiken is ook niet zonder gevaar. Een groot deel van dit “gevaar” is te ondervangen door persoonlijke fitheid en een redelijke conditie. Je fysieke toestand is niet goed door jezelf te beoordelen. Daarom is het van belang om eenmaal per 3 jaar en boven de 50 ieder jaar degelijke duikkeuring te ondergaan.Indien je een cursus volgt in binnen- of buitenland bij een duikschool, of in sommige gevallen als je gewoon wilt gaan duiken, dien je een medische vragenlijst in te vullen.

Voor meer informatie ga naar artsenkeuring.nl.